gototopgototop
Acasă | Parteneri

Romair Consulting SRL – Lider de Parteneriat

  • PDF

sigla Romair

Romair Consulting este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 1997 pentru a oferi servicii de consultanță în afaceri și management, proiectare și inginerie.Principalul obiectiv al Romair Consulting este satisfacția clienților, astfel încât să fie recunoscut drept cel mai bun furnizor autohton de soluții tehnice și financiare în domeniu.Punctul forte al companiei noastre îl reprezintă echipa de specialiști înalt calificați și capacitatea de a combina și angrena o gamă variată de resurse profesionale în procesul conceperii, planificării și supervizării proiectelor implementate.

Romair Consulting lucrează direct cu toți clienții, asigurând prin profesionalismul personalului o îmbunătățire continuă și un nivel ridicat în satisfacerea nevoilor clienților, adăugând valoare maximă tuturor proiectelor.

http://www.romair.ro/

AESA – Agriconsulting Europe SRL

  • PDF

Sigla Agriconsulting

AESA – Agriconsulting Europe Srl este reprezentantă a grupului Agriconsulting în România începând cu anul 2009. Grupul Agriconsulting are o experienţă vastă în furnizarea sprijinului instituţional pentru ministere ale agriculturii şi pentru alte instituţii ale căror activităţi sunt legate de acest sector, din UE, Europa de Est şi ţările mediteraneene. Asistenţă tehnică specifică a fost furnizată pentru pregătirea unor strategii structurale pentru agricultură şi dezvoltare rurală şi pentru întărirea instituţiilor responsabile de crearea şi dezvoltarea politicilor rurale.
Experienţa Agriconsulting în întărirea capacităţii instituţionale, formare în domeniul agriculturii, programare şi formularea de politici agricole și rurale, sprijinirea managementului a fost obţinută prin servicii furnizate administraţiilor publice centrale şi locale în cadrul implementării măsurilor legate de PAC în Italia şi în străinătate.

http://www.agriconsultingeurope.be/

Asociația Centrul pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională

  • PDF

CFPDR


Centrul pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională a fost înființat în anul 2002, organizând încă de la început programe de formare profesională pentru diverse meserii și ocupații, până în anul 2004 prin Agenția Județeană pentru Ocuparea  Forței de Muncă Constanța, conform legii, iar din anul 2004 prin autorizarea fiecărui tip de curs conform legii formării profesionale nr. 129/2002. De asemenea, asociația are organizat un centru juridic și economic, prin care acordă consultanță și asistență în mod gratuit persoanelor interesate. Asociația derulează proiecte cu finanțare externă, ca aplicant. De asemenea, organizează cursuri atât la cerere, după specificațiile beneficiarilor, cât și din proprie inițiativă, ca urmare a identificării de nevoi pe piața muncii.

http://cfpdr.eu/